مشاوره حقوقی رایگان - مجازات هروئین

سلام خسته نباشید. اگر کسی رو با 8 سانتی گرم هروئین بگیرن حکم و مجازاتش چی هستش؟ و اینکه قبل از این هیچگونه سابقه و پرونده ای نداره و فقط بعنوان مصرف کننده در پرونده اش درج شده. آیا فقط شامل مجازات نقدی میتواند باشد؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
بله به موجب ماده هشت قانون مبارزه با مواد مخدر ، مجازات هرویین کمتر از یک گرم حبس ندارد و تنها جزای نقدی برای آن تعیین میشود.
موفق باشید