مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام خسته نباشيد

شش سال پیش جدا شدم و حضانت دخترم را به همسرم دادم و دو روز اخر هفته او را ملاقات میکردم در همان زمان به دلیل تهمت همسر سابقم پرونده رابطه نامشروع برایم تشکیل شد و به پرداخت دویست هزار تومن محکوم شدم حالا دخترم نه ساله است و تمایل دارد با من زندگی کند و به منزل پدرش نمیرود ایا پرونده من ممکن است باعث شود پدرش قانونی مانع این کار شود ?

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. دختر با رسیدن به سن رشد یعنی 9 سال تمام قمری می تواند برای خودش تصمیم بگیرد و کسی نمی تواند مانع تصمیمگیری وی شود.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام این امکان وجود دراد منتهی بعد از اثبات در دادگاه
البته با توجه به اینکه حضانت را به پدر سپرده اید کاری سخت پیش رو دارید
در خصوص مشاوره بیشتر می توانید با این شماره تماس حاصل نمایید

عطاءاله فراهاني

عطاءاله فراهاني:

سلام/ دختر در اين سن مي تواند ازطريق دادگاه تعين تكليف كند البته صلاح دختر را در نهايت دادكاه مشخص مي كندخصوصا اكر ازدواج نموده باشيد ومحكوميت شما در شش سال پيش تاثير بسيار كمي در پرنده خواهد داشت مشمل مرور زمان ميشود///