مشاوره حقوقی رایگان - میزان حق الوکاله وصول مهریه از ورثه شوهر

من همسرم فوت شده و برابر سند نکاحیه مهریه ام صد سکه بهار ازادی بوده و وکالت دادم به وکیل دادگستری تا مهریه ام را از ورثه همسرم که پسرم و مادر شوهرم بودن از اموال و ماترک که یکدستگاه اپارتمان و یک سند ملکی بوده وصول نماید
حال وکیل من با مذاکره با ورثه موضوع را خارج از دادگستری و به نحو تنظیم صورتجلسه ای با این روش که صد سکه به قیمت روز تبدیل به رقم 10115میلیون ریال شده و بخشی از مهریه ورقم براوردی به مبلغ 900میلیون تومان با نقل وانتقال قطعی یا وکالتی به نامم سند زده شود و الباقی مهریه111500 هزار تومان نیز از قیمت ملک بجا مانده از همسرم نقدی دریافت شده و نیز مبلغ 8563هزار تومان بعنوان سهم الارث از باقی قیمت ملک بجا مانده از شوهرم به اینجانب پرداخت شده است
سوالم اینجاست
من بابت این نحوه وصول مهریه قیمت صد سکه بهار ازادی
900 میلیون تومان نقل وانتقال ملک
120 میلیون تومان وجه نقد
چقدر حق الوکاله به وکیلم باید بپردازم
البته خارج از دادگاه این کار با صورتجلسه ای به نتیجه رسیده است
ممنون از راهنمایی شما
چون وکیلم تقاضای ده درصد قیمت سکه ها را بعنوان حق الوکاله دارد به اختلاف خوردیم

پاسخ ها :

حق الوکاله وکیل مهریه حق الوکاله وکیل