مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت خودرو

با سلام و احترام. شاکی پرونده خیانت در امانت هستم. متهم در یک جلسه رسیدگی حضور داشته و دیگر در هیچ کدام از جلسات نیومده است. با این حال با توجه به صدور کیفر خواست، حضور شاهدین در دادگاه و عدم حضور متهم که حتی از طریق نشر آگهی به ایشون ابلاغ شده، چرا رای صادر نمیشود؟ این تعلل چه دلیلی دارد؟ در آخرین جلسه قاضی به من گفت شکایت بنویس تا رسیدگی بشود.
من اصلا نفهمیدم منظور او چیست؟ بعد از 2 سال از چی شکایت کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

متاسفانه به دلیل شلوغی دادگاه ها بحث اطاله دادرسی مطرح است فقط باید به صورت حضوری پیگیری کنین یا یک وکیل بگیرین