مشاوره حقوقی رایگان - ملک

مغازه خریداری کردم با رویت با سند شیش دانگ تک برگ و وکالت بلاعزل و مبایعه نامه قطعه 3 به بنده فروختند چون سند کسری مساحت داشت سند بردند به شهردار برای اصلاح بعد از یک نیم سال مالک مغازه امده به
بنده میگوید مغازه که به شما فروختیم
قطعه 2 است نه قطعه 3 یعنی مالک مغازه قطعه 3 را به بنده فروخته ولی
قطعه 2 را تحویل داده. قطعه 2 هم در طرح شهرداری قرار گرفته است .. 1قطعه 3 تو دفترخانه ثبت همان روز همان ساعت به اسم دو نفر ثبت شدم قبلاً هم مغازه قطعه 3 سرقفلی مال دیگری بود قطعه 3 را فروختند قطعه 2 را تحویل دادند منم رفتم انتقال سند کردم با وکالتم .. اینم یاد اوری کنم شماره ملک سند را تو وکالت و مبایعه نامه شماره کد شناسنامه مالک را
ثبت کردند. ممنونم از لطف شما راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

ملک