مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش

سلام. بنده سال 96 به یکی از دوستان وکالت فروش دادم و هیچ پولی دریافت نکردم و در آن وکالت نوشته شد که خریدار باید اول مراجعه کند به شرکت و ماشین رو فک رهن و تسویه حساب و چک های ما رو از شرکت بگیرد ولی هیچ کدام از این کارها رو نکرد و ما مجبور شدیم خود من این کار رو انجام بدهم و از اون سال از این آقا خبری نشد. حق عزل وکیل و رو هم از ما سلب کرده است. ما باید چی کار کنیم؟ همه مدارک ماشین به نام خودم هست. ماشین هم از همون سال دست خودم هست. فقط اون آقا اومد اون وکالت رو از ما گرفت و رفت و دیگر هم او را پیدا نکردیم. الان هم قصد فروش ماشین رو دارم. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر حدود اختیارات در وکالتنامه صرفا انجام کاری بوده نه معامله وفروش وبا توجه به اینکه اختیارات مندرج در وکالتنامه خودتان انجام دادید لذا موضوع وکالت عملا انجام شده ومنتفی گردیده است وبودن وکالتنامه در دست شخص مبنای قانونی ندارد لذا میتواند طی دادخواستی اعلان منفسخ شدن وکالتنامه از حیث انجام موضوع وکالتنامه را درخواست نمایید