مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه فرزند خوانده

سلام. میخواستم بدونم وقتی یک خانواده ای بچه ای رو پیدا میکنند و به فرزندی قبول میکنند ولی کار های قانونی را برای گرفتن شناسنامه انجام نمیدهند و به بهزیستی اطلاعی نمیدهند و شناسنامه ای که خودشون داشتند رو در نظر میگیرند و بعد که دولت متوجه این موضوع میشود و شناسنامه بچه را میگیرد. آیا امکان دارد تا چندین سال شناسنامه رو پس ندهند؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مراحل باید به صورت قانونی طی شود.آن شناسنامه دیگر ارزشی ندارد چون قانونی نبوده و باطل شده