مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام. من حدود یک ماه پیش با یه آقایی در کیش آشنا شدم. ایشون ادعا کردند پسر سردار ... هستن و در کیش نمایندگی فروشگاه ... رو دارند و هکر هستند و خلاصه با هزار دروغ و دغل از راه جریحه دار کردن احساسات من مبلغ ده میلیون از من گرفتند و الان هر چی میگویم پول رو برنمیگردونن و فیش و رسید جعلی برای من میفرستند.
تازه متوجه شدم که طرف زندانی سیاسی هم بوده و سابقه دار هست. الان نمیدونم چی کار کنم. به نظر شما اگر به وزارت اطلاعات بروم و آمار این آدم و حسابی که به گفته خودش هک کرده رو بدهم، برای من دردسر میشود؟ موندم چی کار کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سحر  دريابر

سرکار خانم سحر دريابر :

سلام شکایتی با عنوان تحصیل مال از راه نامشروع یا کلاهبرداری مطرح کنید