مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت ازدواج

باسلام. بنده ازدواج کرده بودم و طلاق گرفتم. بعد از یک سال دوباره برگشتم سر همون زندگی ولی خانومم ازدواج رو هر کاری میکردم ثبت نمیکرد و میگفت منتظرم پدرم فوت بشود و حقوقش رو بگیرم. الان بین ما دعوا شده و رفته شکایت کرده که بنده ثبت نکردم. میشود بگویید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه شما مجدد رجوع نموده ایید مطابق ناده49 قانون حنایت خاتداده مکلف بوده ایید که. ظرف مدت یک ماه از ناریخ رجوع نسبت به ثبت مجدد اقدام نمایید درغیر اینصورت ضمن الزام به ثبت واقعه به پرداخت جزای نقدی درجه پنج و یا حبس تعزیری درجه هفت محکوم می‌شوید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

عقد موقت بوده یا دائم؟
همین موضوع را دردفاع از خود بفرمایید که بنا بهذخواسته زوجه برای برقراری مستمری پدر ش بوده