مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت

باسلام. بنده یک چک ضمانت نزد کارفرما دارم. اظهارنامه دادم ولی چک را ندادند. در قبال دادن چک میخواهند برگه ای را امضا کنم که مدعی شده اند تمام حق و حقوق من را کامل داده اند. (عیدی سنوات و ...) در صورتی که این گونه نبوده است. بنده این دفعه شکایت کردم و کارفرما میگوید چون روی چک در وجه: ... نوشته ام و ننوشته ام بابت ضمانت میخواهد ادعا کند که چک را بابت خرید از من گرفته و یا چکی در کار نیست. آیا میتواند چک را ندهد؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. دادخواست استرداد لاشه ی چک مطرح نمایید.شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به پروفایل من مراجعه کرده و با اینجانب تماس بگیرید.