مشاوره حقوقی رایگان - شکستن دندان

سلام
یه پسر با مادرم درگیر شده ودندان مادرمو شکسته درگیری وشکستن دندان توسط او پسر اثبات شده
شکستن دندان حبس دارد

البته اونم از من شکایت کرده و دوتا خراشیدگی گرفته اینم حبس داره یا نه

در ضمن حکم شکستن دندان مصنوعی چیه

پاسخ ها :

حسین صحراگرد

جناب آقای حسین صحراگرد :

با عرض سلام
نزاع و درگیری که همراه با ضرب و جرح باشه 6ماه تا 1 سال حبس داره
در خصوص شکستگی دندان مصنوعی در قانون اشاره های نشده است اما قاضی بر اساس میزان جراحت وارد شده به ناحیه دندان مادر شما که توسط پزشکی قانون مشخص میشود حکم به پرداخت ارش میدهد

وحید دانشگری

جناب آقای وحید دانشگری :

سلام . خراشیدگی صرفا دیه دارد ( رویه معمول )
دیه دندان بستگی به نوع شکستگی و نظر پزشکی قانونی دارد که اجرای احکام مربوطه آنرا محاسبه می کند چون احتمال ارش هم هست .