مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی میزان نفقه زوجه

با سلام و احترام، در دوران عقد هستیم متاسفانه بعد 8 ماه به مشکل خوردیم و همسرم مهرش رو اجرا گذاشته و از حق حبس استفاده می کنه و مهریه بصورت طولانی مدت قسط بندی شده، از اول عقد تا الان مبلغی رو(حدود 400 تومن) بعنوان نفقه هر ماه براش مرتب میزدم، الان دادخواست دادن با جلب نظر کارشناس نفقه جاری رو تعیین کنند، با توجه به این مواردی که خدمتتون ارائه میکنم حدود نفقه چقدر می تونه باشه؟ و کدام موارد تاثیر بر میزان نفقه ندارد:
1.تحصیلات زوجه لیسانس
2.شغل پدر زوجه راننده تاکسی
3.شغل زوج 5 ماه اول عقد سرباز بودم(کل حقوقم ماهی 500 تومن بوده) ولی الان راننده هستم و حدود 3 ملیونه
4.محل زندگی پدر زوجه و همینطور زوج هر دو در مناطق جنوبی و ضعیف تهران زندگی می کنند
5.زوج در دوران عقد منزل مسکونی بهمراه اثاثیه زندگی در حد عرف تهیه نموده و اکنون در خانه مستقل زندگی می کند ولی زوجه به بخاطر حق حبس به منزل مسکونی زوج نمیاد.
6. زوجه شغلی ندارد
7.زوجه درحال گرفتن اقساط مهریه از زوج می باشد

پاسخ ها :

بهنام احمدی تازه کند قشلاق

جناب آقای بهنام احمدی تازه کند قشلاق :

موارد 5 و 3 تاثیری در نفقه ندارد.
در نفقه میزان تحصیلات و وضعیت معیشتی زوجه مدنظر قرار میگیره