مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام خسته نباشید
پدرم 21 متر داخل حیاط مان را به برادرم می‌دهد به عنوان ارثیه سال 94 و بردارم میخاهد بفروشد. در قولنامه اسم فروشندگان دونفر ذکر می‌شود به نام پدرم و برادرم. داخل قولنامه اینجور ذکر شده زمین شراکت (سه دانگ سه دانگ عرصه) درصورت ساخت با اعیان به عهده ی خریدار با هزینه ی ساخت و ساز به صورت دو طبقه تجاری و مسکونی. مسکونی طبقه ی بالا شش دانگ به نام فروشندگان و تجاری طبقه ی پایین شش دانگ به نام خریدار. رضایت کامل طرفین انتقال یابد
بعدش برادرم میاد طبقه ی بالا رو میفروشه بدون اجازه و امضای پدرم. ذکرم شده که برادرم حق مسکونی خود را فروخته
یعنی الان طبقه ی بالا نصفش به پدرم تعلق میگیره؟؟ ممنون میشم اگه جواب بدین

پاسخ ها :

نفيسه  مسعودي

نفيسه مسعودي :

تازمانی که پدرتون درقید حیات هستن دادن زمین بعنوان ارثیه معنایی ندارن مگر اینکه بخواهیم آن را به در نظر بگیریم.بهر حال چون در قولنامه فروشندگان دو نفر قید شدن و مالک طبقه بالا که مسکونی هست دو نفر میشن و برای فروش امضای هر دو نفر لازمه و معامله فضولی و پدرتون میتونن تنفیذ نکنن