مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین با وکالت نامه

با سلام
اینجانب سال گذشته زمینی را خریداری نمودم که صاحب زمین وکالتنامه با اختیارات کامل از جمله تعیین قیمت و دریافت مبلغ و تعیین شرایط فروش به وکیلش داده بود
پس از انجام کارهای اولیه در مشاوراملاک و پرداخت 90 درصد مبلغ ، 10 درصد مبلغ برای روز محضر گذاشته شد که در روز موعود صاحب زمین با وکیلش در محضر حاضر شدند و ایشان وکالت وکیل را باطل نموده و وکالت تام الاختیار بدون عزل و بدون تاریخ به من داد و مابقی پول را دریافت نمود
حالا پس از گذشت یک سال با اینجانب تماس گرفته که وکیلش مبلغ فروش زمین را کمتر از مقدار واقعی به او گفته و تمام پول دریافتی از من را به او نداده. البته تمام چکهای پرداختی با مبالغشان در قولنامه تنظیم شده توسط مشاور املاک ذکر شده است که با توجه به اختیارات تفویضی در وکالت نامه به وکیل ایشان تحویل داده شده است.
حال با این اوصاف آیا ایشان میتواند با توجه به رشد قیمت زمین که باعث پشیمانی ایشان شده و با این بهانه اقدام به فسخ معامله نماید؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام اولا چنانچه شما براساس مبایعه نامه و قراردادتون مبلغ را تمام و کمال پرداخت کردید و بتوانید ان را اثبات کنید مشکلی برایتان پیش نمی آید حتی اگر طرح دعوی کند و در صورت فریب و تدلیس وکیل ایشان موجبی برای فسخ قرارداد ایجاد نمی شود و باید در صورتی که وکیلش رعایت مصلحت وی را نکرده به وی رجوع کند نه به شما ضمن اینکه باید حق فسخ شما را مورد مطالعه قرارداد و همچنین قرارداد را.