مشاوره حقوقی رایگان - عدم تطابق رای با خواسته

با سلام و احترام. دادخواستی به طرفیت تأمین اجتماعی به این مضمون به دیوان عدالت اداری دادم که کارفرما طی دو سال منتهی به بازنشستگی به دلیل طرح شکایت در اداره کار اقدام به کسر کلیه مزایای قانونی و عرفی مستمر و نقدی اینجانب نمود و به طبع آن لیست ارسالی حق بیمه نیز به طور قابل توجه ای در سطح پایین دستمزد ( در بعضی ماهها در حد مزد مبنا ) به شعبه مربوطه تامین اجتماعی ارسال گردید و علی رغم داشتن سه فقره دادنامه هیئت حل اختلاف اداره کار مبنی بر احراز رابطه کارگری و کارفرما و تأئید پرداخت کلیه مزایاها و تأکید بر اجرای ماده 148 و به اجرا گذاشتن احکام توسط اجرائیات دادگستری سازمان تامین اجتماعی از پذیرش نامه های دادگستری سر باز زد که با استناد به بند 5 ماده 3 قانون تامین اجتماعی تقاضای لحاظ کردن حق بیمه مطالبات معوقه در میانگین مستمری 2 سال آخر منتهی به بازنشستگی شدم.
تامین اجتماعی در جوابیه به دیوان بیان داشته باتوجه به اینکه شاکی خواهان افزایش مستمری بوده و سازمان برمبنای لیستهای ارسالی اقدام و ملاک احتساب سوابق قراردادها براساس اخرین دو سال پرداخت حق بیمه می باشد تقاضای رد شکایت نموده .
رای دیوان : با عنایت به آراء اداره کار و عدم پرداخت حق بیمه این مدت 92/8/4 لغایت 94/11/6 به سازمان تامین اجتماعی محرز میباشد و با وصف اشتغال شاکی طی این مدت عدم احتساب مدت مزبور در سنوات پرداخت حق بیمه وی خلاف مقررات آمره تامین اجتماعی میباشد و با عنایت به اینکه با احتساب مدت مزبور در سنوات پرداخت حق بیمه وی محرز میباشد بنا به بند الف ماده 4 تامین اجتماعی هیأت عمومی دیوان عدالت حکم به الزام تامین اجتماعی به احتساب این مدت در سنوات پرداخت حق بیمه وی صادر و اعلام مینماید و در خصوص بازنشستگی با توجه به اینکه تا قبل از محاسبه حق بیمه اقدامی نداشته در این قسمت قرار رد صادر و اعلام میگردد.
سوال : به نظر میرسد قاضی به دلایل و خواسته توجه لازم نداشته و رأی صادره با خواسته مطابقت ندارد لطفأ در خصوص رای توضیح دهید و اینکه آیا نسبت به رای تجدید نظر خواهی کنم یا خیر . تاریخ 96/6/11 آخرین روز مهلت اعتراض است قابل ذکر است که قبل از بازنشستگی چندین بار به تامین اجتماعی در خصوص اعتراض به این امر و ارائه اجرائیات دادگاه اقدام کردم اما از پذیرش آنها خودداری و تأکید بعد از بازنشستگی به دیوان شکایت کن

پاسخ ها :

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام با استدلال و با کمک از وکیل مجرب در فرجه قانونی اقدام کنید ان شالله به نتیجه می رسید

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

وقت بخیر
آنچه که از اظهارات شما متوجه شدم در واقع موضوع واحدی با دو خواسته مرتبط میباشد .
اول اینکه در خصوص پرداخت حق بیمه در دو سال آخر از طرف کارفرما تعدی ... صورت گرفته و
از مراجع صالحه حکمی در این خصوص به نفع شما صادر گردیده که محق بودن شما را اثبات نموده است . لذا حتما اعتراض نمایید و با توجه به راهنمایی همکار گرامی تمامی مستندات خود راجمع آوری و از طریق وکیل هر چه سریع تر لایحه جامع و کاملی آماده و به شعبه تجدید نظر دیوان ارائه نمایید