مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف هزینه پارکینگ

با سلام خسته نباشید بنده خوردو پیکان دارم که دوسال در پارکینگ توقیف شده هزینه پارکینگ رو به روز حساب کردن چهارمیلیون دویست تومان هزینش شده و بنده توانایی پرداخت رو ندارم خواهش میکنم راهنماییم کنید چجوری میتونم تخفیف بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید دادخواست تعدیل و تقسیط دهید. جهت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید