مشاوره حقوقی رایگان - افشای اسکرین شات پیام

با سلام. سن بنده زیر 18 سال هست و ماجرا از این قرار هست که کلاس ما یک گروه در واتساپ تشکیل میدهند و اون جا از معلم ها استیکر درست میکردند یا از کلاس های دیگر استیکر میگرفتند و ارسال میکردند و یکی از همکلاسی ها با بقیه مشکل پیدا میکند و از چت اسکرین شات میگیرد و به مدرسه تحویل میدهد. در اون اسکرین شات ها شماره بعضی ها از جمله من قرار داشته و دو تا از معلم ها از ما شکایت کردند و گفتند استیکر ساختید و پخش کردید. در صورتی که من نه استیکر ساختم نه استیکری از اون اشخاص فرستادم. وقتی که ثابت بشود من بی گناه هستم، آیا میتونم از اون دانش آموز به جرم افشای اسکرین شات و حریم خصوصی دیگران و از آن دو معلم به جرم افترا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اگر پیام خصوص شما واقعا منتشر شده باشد( نه صرف نشان دادن به معلم و استفاده در مرجع قضایی) و موجب هتک حیثیت شما شده باشد بلی. در خصوص معلم احتمال موفقیت شما در این شکایت ضعیف است.