مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری سابقه جبهه پدر

سلام. پدر من به مدت 3 ماه و نیم با بسیج به جبهه رفته است ولی بعد از برگشت برای تسویه حساب و گرفتن سابقه اش نرفته است. الان چطور میتونیم سابقه جبهه ایشون رو بگیریم؟
یک بار هم 20 سال پیش مراجعه کرده است و گفتند چون تسویه نکردی سوابق رو نمیتونی بگیری. میخواهم بدونم الان سوابق او قابل پیگیری هست یا خیر؟

پاسخ ها :

کاظم سرحدی

کاظم سرحدی :

به یگان اعزام کننده مراجعه نمایید. احتمالا در دفتر اعزام نام ایشان را پیدا کنید