مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو نیم اتاق تعویضی

با عرض سلام.
بنده یک خودرو پراید مدل 86 خریداری کردم که در قولنامه و نامه رنگ خودرو چند تکه رنگ قید شده بود ولی بعد از گذشت یک ماه که برای پیگیری کار های تعویض پلاک و سند رفتم متوجه شدم که نیم اتاق عقب ماشین تعویض شده و به گفته یکی از دوستان ماشین تعویض پلاک نمیشود. حالا بنده چی کار باید بکنم؟
اگر معامله فسخ بشه من میتونم تمام خرجی که برای ماشین کردم را بگیرم یا خسارت خواب پول را چون من با اون پول اون زمان میتونستم یک پراید سالم بگیرم ولی الان باید حداقل دو مدل پایین تر بخرم
ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

با فسخ معامله می توانید مبلغ پول خود به انضمام خسارت تاخیر تادیه طبق شاخص بانک مرکزی دریافت نمایید