مشاوره حقوقی رایگان - دریافت فرم ب ز

سلام. بنده سرباز پلیس راه استان البرز هستم. من در خدمت در حال گشت زنی با جانشین فرمانده سوزش ادرار میگیرم و به پاسگاه برمیگردیم و آمبولانس اعزام میکنند به بیمارستان و از اون جا هم به بیمارستان امام سجاد اعزام میشوم و تشخیص میدهند که کلیه سمت چپ من باید تخلیه بشود و عمل کردم در آوردم. دو ماه استعلاجی برای من رد شد و معاف شدم. الان برای غرامت کلیه ام و جانبازی میخواهم اقدام کنم. گفتند باید برگه ب.ز بگیرد بعد راه های دیگر رو بروی. الان دو ماه هست به قرارگاه پلیس راه رفتم برای برگه ب.ز اما به بهانه ای برگه را به بنده نمیدهند. چی کار باید بکنم تا برگه ب.ز را بگیرم؟ در ضمن آیا وکیلم نباید دنبال ب ز من برود؟ به طور کلی وکیل چه کاری انجام میدهد؟ چون وکیل به من گفته ب ز رو بگیرید تا بتونیم اقدام کنیم. اصلا دیگر چه کاری میماند که وکیل انجام بدهد؟ چون ما وکیل گرفتیم پیگیر همین کار ها باشد غرامت بگیرد و جانبازی بگیرد اگر یک راه دیگری هست به ما نشان بدهید. متشکرم

پاسخ ها :

دریافت فرم ب ز فرم ب ز جانبازی در صورت از دست دادن کلیه در حین خدمت