مشاوره حقوقی رایگان - کاهش حبس

سلام. طاعات و عبادات قبول درگاه حق. با توجه به قانون کاهش مجازاتهای حبس جرایمی که دارای حداقل و حداکثر هستند مثلا حداقل مجازات را 3 سال و حداکثر ان را 15 سال حساب کنیم. آیا نبایستی دادگاه به حداقل 3سال رای بدهد. یا اختیاری هست؟ باتشکر

پاسخ ها :

جوادابراهیم زاده

جناب آقای جوادابراهیم زاده :

باسلام
باتوجه به مرتکب جرم،سابقه محکومیت وی واوضاع واحوال جرم وعوامل دیگر دادگاه حکم صادرمی کندولیکن بااین وجود دردست قاضی می باشدکه حکم به حداقل یاحدوسط یاحداکثردهد.

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
به موجب تبصره ماده 18 قانون کاهش مجازات حبس تعزیری ،قاضی مکلف است که حداقل مجازات را مد نظر قرار دهد ،مگر اینکه دلایلی برای صدور حکم حبس تعزیری به بیش از حداقل مجازات وجود داشته باشد که در این صورت میتواند با ذکر دلیل و با استدلال موجه ، مجازات را بیش از حداقل تعیین کند.
موفق باشید

محمدجواد قنبریها

جناب آقای محمدجواد قنبریها :

سلام چنانچه یک جرم باشد الزامی برای دادگاه وجود ندارد و البته چنانچه طبق قانون مجازات حبس تعزیری از 3 تا 15 سال بوده با توجه به قانون کاهش مجازات حبس به نصف تقلیل می یابد . جهت مشاوره حقوقی و تنظیم دادخواست و ... با شماره 33118-026 تماس بگیرید .