مشاوره حقوقی رایگان - تصادف غیر عمد

با عرض سلام

ماشین برادر من جلوی مکانیکی بود، زمان استارت زدن پدر من پشت فرمان بوده و به طور غیر عمد ماشین از کنترلش خارج شده و پای شاگرد مکانیکی رو شکسته.
اون موقع برادرم قبل از اومدن پلیس پدرم رو فرستاده که به جنازه برادرخانومش که بردن بهشت زهرا برای خاکسپاری برسه. و خودش رو به عنوان راننده معرفی کرده.
حالا مشخص کردن که راننده ایشون نبودن و پدرم چون گواهینامه داشتن رفتن و خودشون رو معرفی کردن.
بزرگواران چه راهی رو پیشنهاد می کنند؟

پاسخ ها :

محمد  صابر

محمد صابر :

با سلام
با توجه به اینکه وسایل نقلیه دارای بیمه نامه هستند نهایتا خسارات اعم از دیه توسط بیمه پرداخت خواهد شد.