مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام. من به خاطر مهریه 600 سکه تمام عیار و 20 مثقال طلای 18 عیار از طرف خانومم که خانه رو ترک کرد و مهریه اش رو اجرا گذاشت و محکوم به پرداخت یک سکه تمام بهار پیش پرداخت و سالی یک سکه و سه مثقال شدم. بعد اعسار زدم و با اعتراض به تجدید نظر استان در مقابل رای صادره کردم ولی الان از طرف دادگاه اجراییه اومده به پرداخت سکه و نیم عشر دولتی تعدیل زد و خانومم خودش توافق کرد که طلاق توافقی کنیم در مقابل فرزند هم مهریه و نفقه خودش رو ببخشد ولی نفقه بچه رو پرداخت کنم. من بیکار هستم و خونه ای دارم دادم اجاره ماهی 300 با یارانه میتونم 400 هزار بدهم یک پسر دیگر دارم که سرباز هست. قاضی چقدر برای فرزندم که 9 سالش هست و پیش مادرش هست نفقه تعیین میکند؟ برای طلاق توافقی باید هزینه به دادگاه داد هزینه رو من باید بدهم.

پاسخ ها :

طلاق توافقی هزینه طلاق توافقی میزان نفقه فرزند پسر نفقه فرزند نفقه طلاق