مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خودرو در تصاف

با سلام.
حدود یک ماه پیش یک خودرو از پشت به ماشین ما زد. به پلیس زنگ زدم در لحظه رسیدن پلیس خودرو دیگری به ماشین پشت سر خورد و با ضربه محکم دوباره به ماشین ما خورد و همچنین به خودم که پیاده بودم زد و آسیب دیدم. الان اگر ماشین خود را ترخیص کنم خسارت ماشین و تعمیر آن چی میشود؟ مقصر هیچ مدرکی (بیمه) تحویل نداده است. جهت گرفتن خسارت باید چی کار کنم؟
اگر خودرو رو ترخیص و خودم تعمیر کنم، خسارت قابل دریافت هست؟
با تشکر.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
قبل از تعمیر خودرو از خسارات وارده در شورای حل اختلاف محل سکونتتان تامین دلیل کنید و سپس تعمیر آن بلامانع است .
شما میتوانید با تقدیم دادخواست حقوقی ،خسارات وارده به خودرو خود را با حلب نظر کارشناسی مطالبه کنید و در مورد جراحات وارده به شما نیز موضوع کیفری است و باید با مراجعه به پزشکی قانونی و تقدیم شکواییه کیفری مقصر را تحت تعقیب قرار دهید و از وی دیه جراحات وارده را اخذ کنید .
موفق باشید