مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام من میخواستم بدونم که من طلاق گرفتم و خانه ی پدر مادرم زندگی میکنم پدر مادرم فوت کردن حالا برای تقسیم ارث سهم من که مطلقه هستم با بقیه فرق میکنه ممنون میشم جواب بدبن

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. مطلقه بودن تاثیری در میزان سهم الارث ندارد. جهت مشاوره سریعتر و مستقیم با بنده میتوانید به این صفحه مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir