مشاوره حقوقی رایگان - ضامن ضمانت نامه بانکی شرکت

سلام. من در سال 88 ضامن یک ضمانت نامه بانکی برای شرکت خصوصی همکارم شدم و تا سال 94 مشکلی نداشتم و در مراجعه به بانک هم چیزی به من نگفت تا این که همکارم استعفا داد و به استان دیگری منتقل شد. در سال 98 بانک دنبال من فرستاد و گفت شرکت دوست تو بابت ضمانت نامه در سال 92 بدهی دارد و اجراییه در سال 92 بر علیه شما آماده کردیم اما هنوز به اجرا در نیاوردیم اکنون هم باید پول و دیرکرد پرداخت کنی.
آیا بانک حق دارد پس از نزدیک ده سال تازه به من بگوید اجراییه داری؟ چرا وقتی همکارم سر کار بود به من گفتند؟ حتما دوست من با رئیس بانک همدست بود و قیمت ضمانت نامه 30 میلیون تومن بود حالا شد 100 میلیون تومن اگر در سال 92 بانک من را ابلاغ کرده بود شاید کاری انجام میدادم اما حالا نمیدونم چی کار کنم. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

بابت تاخیر در ابلاغ به شما تخلف اداری صورت گرفته ولیکن پیگیری اقدام قانونی منعی ندارد