مشاوره حقوقی رایگان - کسر از ودیعه بابت خسارت به ملک توسط مستاجر

با سلام.من یک آپارتمان مسکونی دارم که اجاره دادم و تا پایان ماه اردیبهشت 1400 در اجاره مستاجر است. به درخواست ایشان در تاریخ 10 اردیبهشت مبلغ 30 میلیون از ودیعه بابت رهن ملک دیگر به ایشان پرداخت شد و در پشت قرارداد قید شد و در املاک این کار انجام شد. ایشان متعهد شدن که در تاریخ 15 اردیبهشت تخلیه کنند ولی در تاریخ 16 اردیبهشت به درخواست ایشان برای بازدید و تحویل منزل رفتیم و خساراتی از جمله خرابی درب کمد ها و سوختن تعداد زیادی از هالوژن ها و خساراتی از این قبیل و پرداخت نکردن قبوض، ما خواهان کسر کردن مبلغ 1 میلیون از ودیعه به صورت علی الحساب شدیم ولی ایشان امتناع کردند و با این مبلغ راضی نشدند و از بنگاه بیرون رفتند. لازم به ذکر است که این ملک دو سال پیش به ایشان اجاره داده شده و اولین نفر هستند یعنی منزل نوساز و کلید نخورده تحویل شده بود. من مدت 6 ماه است که این ملک را خریداری کردم و اجاره نامه ای جداگانه بابت این 6 ماه با بنده نوشته شده است و این را هم بگویم که هنوز سند تک برگ این منزل صادر نشده است.
الان من باید چه کاری انجام دهم؟ میترسم ایشان با مطرح کردن شکایت به بنده خسارت بزنند.
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

پور مینا سالم

پور مینا سالم :

استان :

باسلام
با انقضای مدت اجاره شما می توانید تخلیه ایشان و دادخواست مطالبه خسارات را مطالبه کنید. قابل ذکر است که مبلغ ودیعه را به اجرای احکام شورای شهر محل که دادخواست را تق دیم نموده اید تودیع کنید و گواهی دادخواست مطالبه خسارت را به اجرای احکام ارائه نمایید.