مشاوره حقوقی رایگان - کاشت درخت

با سلام. به استحضار میرسانم که همسایه زمین کشاورزی اینجانب در مرز بین دو نفر اقدام به کاشتن درخت گردو، سپیدار و صنوبر نموده است و از ابتدا تذکر داده شده اما متاسفانه توجه نکرده‌اند. با توجه به این که درخت گردو فضایی حدود 8 الی 10 متر اطراف خود را اشغال میکند و علاوه بر آن موجب سایه انداختن روی درختان میوه زمین اینجانب گردیده و امکان دیوارکشی با توجه به اشغال شاخ و برگ گردو تا حدود 8 متر در زمین اینجانب وجود ندارد. لطفا راهنمایی بفرمایید که من میتوانم نسبت به طرح شکایت اقدام و درختان را قطع نمایم یا خیر؟

پاسخ ها :

سیدقاسم شریفی

سیدقاسم شریفی :

استان :

در حد حریم خودش میتواند در خت وشاخه داشته باشد
اگر شاخه داخل حریم ( محدوده ) شما شود میتوانید از حد خود قطع کنید