مشاوره حقوقی رایگان - تغییر رای در دادگاه تجدید نظر

باسلام. یک پرونده دیه از بیمه داشتیم و راننده مقصر حادثه بودم. برای چند سال پیش بود و دادگاه الان رای صادر کرده است و بیمه محکوم شده است و نوشته رای صادره غیابی مدت 20 روز پس از ابلاغ قابل واخواهی در این مرجع و پس از آن ظرف مدت 20 روز قابل تجدید نظر خواهی در محاکم محترم تجدید نظر استان است. خواستم ببینم چه مدت طول میکشد دادگاه تجدید نظر تشکیل شود تا رای دوباره صادر کند؟ چقدر امکان دارد دادگاه رای را به نفع بیمه تغییر بدهد؟ با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

جلسات دادرسی به اشخاص حقوقی ابلاغ میشه و دلیلی بر غیابی صادر کردن آرا نیست..
شما احتمالا اشتباه متوجه شدی