مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از اموال متوفی

با سلام
پدر بنده فوت شدن من 15 سالی از ایشان بی خبر بودم بعد که برگشتم گفتن فوت شده هست و هیچ اطلاعی از اموال ایشان ندارم، فقط خبر دارم یک منزل دارن
میخواستم ببینم از چه راهی میشه فهمید که چه اموالی دارن کجا باید رفت؟
فوت نامه دارم ولی اصل شناسنامه دستم نیست آیا برم ثبت احوال درخواست کنم به من شناسنامه می‌دهند

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید با اخذ گواهی انحصار وراثت در شورای حل اختلاف و سپس تقدیم دادخواست حقوقی ، تقاضای تقسیم ترکه متوفی را به دادگاه حقوقی تقدیم کنید و جهت شناسایی اموال متوفی از استعلام از اداره ثبت ،بانکها و راهنمایی و رانندگی استناد کنید .
موفق باشید