مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پرداخت دیه فوت

باسلام پدرم در سانحه تصادف در تیرماه 99 فوت شد مراحل دادگاه تا اسفند 99 به طول انجامید و در 20 اسفند رای قطعی صادر و ابلاغ شد و تشکیل پرونده در بیمه تکمیل کردم دیه را اردیبشهت 1400 با نرخ دیه سال 99 به خانواده ام پرداخت کردند آیا این پرداخت مشمول جریمه دیرکرد میشود یا اینکه باید دیه را به نرخ روز (یوم الادا) یعنی نرخ دیه 1400 پرداخت کنند آیا تاریخ قطعیت حکم برای بیمه مدنظر میباشد که این دیه را به نرخ سال قبل به ما پرداخت کردند ؟ ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
برای بیمه تاریخ تقدیم رای قطعی دادگاه مدنظر قرار دارد و دیه را مطابق با زمان ارائه رای قطعی پرداخت میکند اما مقصر حادثه مکلف است مازاد دیه را بر اساس قیمت زمان پرداخت و اجرای حکم بپردازد.
موفق باشید