مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین وقفی

با سلام و درود بیکران به شما بزرگواران

چند سال پیش قطعه زمین بزرگی را در روستا خریداری نموده ام و همراه ان فروشنده بخش دیگری راکه وقف بود و چون مسن بود و توان کشت نداشت نیز به من واگذار کرد
حال با توجه به خشکسالیهای متعدد لزوم ساخت استخر و منبع جهت ذخیره سازی اب و کشت لازم و واجب است و باتوجه به اینکه زمین وقفی تنها مکان برای ساخت استخر بخاطر بلندی و ورودی اب به زمین است حکم تغییر بخشی از ان زمین وقفی به استخر چیست؟

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

با سلام اخیرا اعلام شده که سازمان اوقاف با کسب مجوزهای قانونی اجازه تغییر کاربری اموال وقفی را از مراجع قانونی کشور دریافت کرده است زیرا این امکان وجود دارد که شیوه موجود در وقف که برای مصرف و استفاده خاصی تعیین شده دیگر امری نیک به شمار نرود
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید