مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه شرکت

باسلام و تحیت در شرکتی تولیدی به مدت هفت ماه سابقه بیمه داشتم ولی به دلایلی این شرکت به مدت شش سال به حالت تعلیق بوده است و بعد از این مدت شروع به فعالیت کرده است ولی به من که کارگر این شرکت بودم دعوت به کار نشده است حالا من از شما بزرگوار سوالم اینست که آیا میتوانم از طریق اداره کار شکایت کنم که از من دعوت به کار نشده است و مطالبات بیمه های عقب افتاده به مدت شش سال را دریافت کنم باتشکر

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بله درصورتیکه رابطه کارگر و کارفرمایی بین شما محرز باشد میتوانید شکایت کنید .
موفق باشید