مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام
همسر بنده مدت 14سال با خانمی دوست هستن که این خانم حدودا 4سال میشه طلاق گرفته و تنها زندگی میکنه. این خانم قشی هست همسر بنده بارها به هوای اینکه کسی رو نداره به خاطر خدا و .... میرفت شبها منزل دوستش.
روزی از قضا این خانم منزل بنده بود دم دره خونه قش کرد افتاد. با مصیبت بردیمش بالا به خانم گفتم حالش خوب نیست بمونه شبو موند و فرداشب که اومدم خونه دیدم باز این خانم خونه منه زنم گفت حالش خوب نیست و قبول کردم بمونه. ساعت 4صبح خواب الو بودم و حواسم نبود این خانم خونه منه سریع درو باز کردمو دیدم ای وای اینا جفتشون لخت هستن و سرشون لای پای همدیگه هست همجنس بازی.
لطفا راهنماییم کنید میخام شکایت کنم میگه چه جور میخای ثابت کنی.
خدا پدرو مادرتونو بیامرزه راهنماییم کنید لطفا

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. اثبات این امر به دلیل نبود شاهد یا فیلم و کلا بدلیل فقدان دلیل مشکل است ولی سوال اینجایت که با اثبات آن مساله در دادگاه چه چیزی را میخواهید به دست بیاورید؟ جهت پاسخگویی سریعتر سوالات خود را در این صفحه مطرح کنید forum.attorneyiran.ir