مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه و تکلیف چک برگشتی بابت ضمانت

سلام
من یک فقره چک بابت ضمانت پرداخت اقساط بیمه در سال 96 به مبلغ 22 میلیون تومان به برادرم دادم که به اداره بیمه تامین اجتماعی مربوطه بدهد. در سال 98 به دلیل عدم پرداخت اقساط چک برگشت خورد و متاسفانه در سال 99 برادرم فوت نمودند و الان مبلغ بدهی مرحوم حدود 43 میلیون شده است.، حالا من چگونه می توانم چک برگشتی خود را از اداره مربوطه پس بگیریم؟ آیا صرفا پرداخت اصل مبلغ بدهی مندرج در چک به عهده من است ؟ اگر اداره مربوطه بابت تاخیر تادیه شکایت مطرح کند بنده محکوم می شوم ؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

اگر شكايت كنند شما ملزم به پرداخت هستيد و بعد ميتوانيد از ماترك برادرتان به صورت دادخواست وجه چك را مطالبه نماييد