مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت دیه

باسلام و خسته نباشید از فردی مبلغ 63 میلیون دیه طلبکارم با اینکه وضع مالیش خوبه ولی ادعای اعسار کرده و خود را مستاجر و بدون اموال معرفی میکند و تمام معاملاتش را به نام پسرش انجام میدهد ایا با بردن شاهد میتوانم اعسارش را رد کنم و یا راه دیگری دارد ؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
شما باید با ارائه دلایل و مدارکی که اثبات میکند نامبرده از تمکن مالی پرداخت دیه برخوردار است ،موجبات رد دادخواست اعسار ایشان را فراهم کنید ،و اگر شهادت شهود مستدل و مبتنی بر دلایل قطعی باشد به آن توجه خواهد شد .
موفق باشید