مشاوره حقوقی رایگان - جریمه بیمه تامین اجتماعی

با سلام. یکی از دوستان ما دو روزی به مسافرت رفته است و مغازه را به مدت دو روز در اختیار من و دوستم سپرد. کارشناس بیمه در این مدت به مغازه مراجعه کرده و گفت از طرف تامین اجتماعی آمدم و میخواهم شما را به صورت رایگان بیمه کنم و ما هم کد ملی و مشخصاتمان را دادیم. حالا پس از گذشت 6 ماه برای صاحب مغازه 15 میلیون تومان مبلغ بیمه آمده است که اصلا ما آن جا کار نکردیم و با مراجعه به بیمه اصلا قبول نمیکنند. بنده خدا صاحب مغازه نه جواز کسب دارد و نه درآمد کافی و از استطاعت مالی خوبی برخوردار نیست.
لذا آیا راه و روشی وجود دارد که این مسئله را با رضایت من و دوستم ختم به خیر کنیم؟

پاسخ ها :

جریمه بیمه تامین اجتماعی بیمه تامین اجتماعی کارشناس بیمه بیمه