مشاوره حقوقی رایگان - حضانت نوه توسط پدربزرگ

با سلام. تقریبا 2 سال و 7 ماه قبل خانواده خواهرم تصادف کردند و مقصر شوهر خواهرم بوده و در این تصادف خواهرم قطع نخاع شد و پسر بزرگشون 20 روز در کما بود ولی به هوش آمد و از آن موقع در منزل پدرم زندگی میکنند و همه خرج و مخارجشان با پدرم بوده است و اکنون خواهرم 20 روز است فوت کرده است. ما چگونه میتوانیم حضانت بچه ها رو برای همیشه بگیریم؟ فرزندان پسر هستند یکی 13ساله و دیگری 11ساله و خودشان هم اصلا نمیخواهند با پدر و خانواده پدری باشند؟

پاسخ ها :

نغمه میرزایی فهلیانی

نغمه میرزایی فهلیانی :

سلام حضانت مطابق با قانون
با پدر به عنوان ولی فرزندان است در صورت اثبات عدم صلاحیت پدر با جد پدری و بعد از ان نوبت با جد مادری خواهد بود.

حسین رادمهر

جناب آقای حسین رادمهر :

در این مورد طبق قانون حضانت با پدر می باشد،و شما باید ثابت کنید که زندگی فرزندان با ایشان به مصلحت نیست،در این حالت مراجع قضایی قانون رو نادیده خواهند گرفت(عدم رضایت فرزندان به شما در این امر کمک می کنه)