مشاوره حقوقی رایگان - در مورد شناسامه

سلام من نوه ی شوهرخواهرمو اوردم واسه فرزندخواندگی وقتی دو روزه بود اوردمش الان دو سالشه شناسنامه نداره واسش چطوری شناسامه بگیرم به اسم خودم ؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر واجد شرایط فرزندخواندگی باشید ، باید در اداره بهزیستی شهرستان محل سکونتتان تشکیل پرونده بدهید و سپس با تقدیم دادخواست فرزندخواندگی حقوقی به دادگاه خانواده درصورت احراز صلاحیت شما و انجام آزمایش های پزشکی و عدم اعتیاد ،ابتدا به مدت شش ماه حکم،فرزندخواندگی موقت فرزند را اخذ کنید و سپس با تقدیم دادخواست فرزندخواندگی دائم ، با تعهد به انتقال نیمی از اموال به نام فرزندخوانده ، حکم بر فرزندخواندگی دائم صادر میشود و دستور صدور شناسنامه به ثبت احوال صادر میشود.
موفق باشید