مشاوره حقوقی رایگان - مشکل چهار درصد بیمه مشاغل سخت

با سلام
بنده بعد از دو سال دوندگی موفق شدم حکم بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور رو از اداره کار و تامین اجتماعی بگیرم. اما یک مشکل جدید در پیش روی بنده پیدا شد. اونهم پرداخت چهاردرصد بیمه سخت و زیان آوره.
متاسفانه پیمانکارها به کارفرمای مادر که شرکت ملی حفاری ایران می باشد پاس میدن و شرکت هم به سمت پیمانکارها . درخواست اجرایی کردن فیش ها رو به تامین اجتماعی دادم که در جواب میگن باید شماره حساب پیمانکاران رو بهشون بدم تا اقدام کنن که هر کسی میدونه که کارگر شماره حساب کارفرما رو نداره.
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که چکار کنم

پاسخ ها :

مصطفی دانشجو

جناب آقای مصطفی دانشجو :

فیش ها رو‌ به دادگاه دادخواست بدین و در قالب قرار تأمین خواسته سریع نامه به بانک مرکزی بگیرین و حساب کارفرما مسدود بشه