مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه از صندوق تامین خسارت

با عرض سلام
حدود 4سال پیش بنده پیاده در حال عبور بودم که تصادف کردم و باوجود دوربین ولی راننده فراری شد و پلاک ناخوانا بود
در تاریخ 20/12/1399 صندوق تامین خسارت دیه کمر به حساب دادگاه ریخته و دیه پا به علت اصلاح اشتباه نریخته
ولی به بنده در تاریخ 2/2/1400 خبر دادن که پول ریخته صندوق
حالا میتونم درخواست دیه به نرخ 1400بدم
ایا دیه پا هم به نرخ 99میدن
تکلیف 300میلیون پولی که 3ماه به حساب دادگاه بوده چی؟سودش هم بهم میدن؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
بله دیه پا را هم میتوانید به نرخ روز دریافت کنید ولی سودی به شما تعلق نمیگیرد .
موفق باشید