مشاوره حقوقی رایگان - چک برای اجاره مسکن

سلام ، من بابت هر دوماه اجاره خانه ، به صاحب خانه چک دادم ، حالا خونه مشکلاتی داره و صاحب خانه رسیدگی نمیکنه ، آیا راه قانونی هست که من چک هامو پاس نکنم تا صاحب خانه مجبور به رسیدگی بشه؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام...
امکان جلوگیری نیست مگرر اینکه پولی در حساب نداشته باشید که منجر به گواهی عدم پرداخت شود.و رفع عیب و الزام موجربه تعمیرات نیازمند رسیدگی قضایی ست..