مشاوره حقوقی رایگان - ایا متهم هستم

سلام من و مادرم علیه یه خانم و اقایی که فامیل هستیم بابت ضرب و جرح و توهین شکایت کردیم اونا هم علیه ما شکایت کردن در نهایت توی دادگاه اون خانم و اقا گفتن من بهشون توهین نکردم و نزدمشون و توی دعوا جدا میکردم الان حکم اومده 8 میلیون تومان مادرم رو بخاطر توهین و اون اقا هم 8 میلیون بابت توهین و مزاحمت قبلی و خانم 2 میلیون جریمه شدن و مادرم دیه براش بریدن که اون خانم باید بده و برای اون خانم هم دیه بریدن که مادرم باید بده الان من این وسط بی گناه شناخته شدم؟؟؟ و اینکه میشه اون 8 میلیون رو قسط بندی کرد ؟ و کی باید واریز کرد؟ و اگه تجدید نظر بفرستیم خوب هست یا نه فرقی نمیکنه؟ پرونده مال سال 99 هست ولی حکمش 1400 اومده دیه سال 99 حساب میشه؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر در مورد شما تصمیمی گرفته نشده باشد ، یا در مرحله دادسرا قرار منع تعقیب صادر و مختومه شده است یا اینکه دادگاه در مورد شما تصمیم گیری نکرده است و درصورت درخواست ذینفع ،تصمیم گیری خواهد کرد .
امکان تغییر رای در دادگاه تجدیدنظر استان وجود دارد .
امکان تقسیط جریمه وجود ندارد .
موفق باشید