مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل پلاک سفید به پلاک زرد عمومی

سلام
برای تبدیل پلاک سفید به پلاک زرد نیسان 93 باید کجا برم؟ البته به جز اتحادیه

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

⭐ دوستان توجه نمایید در خصوص اتباههای تایپی بنده عملکرد ضعیف نرم افزار تبدیل گفتار به نوشتار باعث این امر شده که این امر را اصلاح می نمایم⭐
و اما شما دوست عزیز با سلام مراتب درخواست خود را به پلیس راهور اعلام فرمایید و کارشناسان مربوطه مراتب تبدیل پلاک را به شما اعلام می نمایند