مشاوره حقوقی رایگان - درخواست بازنشستگی

با سلام
متولد شهریور54 هستم. از 73/2/18 الی 75/2/18 خدمت سربازی انجام شده و حق بیمه سربازی پرداخت شده. از 75/4/1 در شرکتی مشغول بکار بودم با پرداخت حق بیمه از 79/1/1 کارمند شرکت تولید برق زیر مجموعه وزارت نیرو شدم تاکنون. در شرکت تولید برق احکام کارگزینی مختلفی در زمینه کاری داشتم که این احکام تا 91/7/1 مورد تایید امور کارهای سخت و زیان آور اداره کار قرار گرفت و در بیمه تامین اجتماعی امور بازنشستگی بررسی و بعد از رفع نواقص تایید و در پرونده موجود می باشد.
سوال 1- تاکنون حدود 27 سال سابقه پرداخت بیمه (با سربازی) دارم و 16 سال سختی کار تایید شده اداره کار دارم و سن بنده 46 سال است. آیا مشمول بازنشستگی خواهم شد و با حقوق ماهیانه چند روزه؟ (30 یا 35)
سوال 2 - از تاریخ 91/7/1 حکم کارگزینی بنده تکنسین مخابرات در امور تعمیرات الکتریک با نام رشته تکنسین برق درج شده تاکنون. این حکم در اداره کار مورد تایید سختی کار قرار نگرفت و احتمالا بعلت این می باشد که پرسنل شرکت مخابرات در کشور بعلت اینکه تمام کارهای اجرایی به پیمانکار واگذار می گردد، کلا دارای سختی کار نمی باشند و اداره کار با این دید به عنوان شغلی تکنسین مخابرات، سختی کار را تایید نکرده است. درحالی که بنده در نیروگاه و در امور الکتریک مشغول بکار هستم و تنها نفری که این عنوان شغلی را دارد می باشم و همه پرسنل الکتریک با عناوین شغلی دیگر مشمول سختی کار شده اند. ضمنا دوبار به اداره کار اعتراض کردم که مورد تایید قرار نگرفت.
حال آیا باید از دیوان عدالت اداری پیگیر شوم و یا راهی هست که از طریق اداره کار اقدام کنم؟
آیا ارزش پیگیری با شرایط ذکر شده دارد ؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله شرایط بازنشستگی دارید باید به سازمان تامین اجتماعی اعلام کنید اگر موافقت نشد به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید