مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره نامه در دوران کرونا

جناب آقای سهیل گالشی علی ابادی :
با سلام و احترام
نخست بسیار سپاسگزارم از اینکه لطف فرمودین و پاسخ بنده را دادید. و بیشتر سپاسگزارم که انسانیت را ملاک قراردادین و باعث شدید که من همچنان در درون خودم احساس کنم که انسانیت هنوز بین مردم ما زنده و پویاست.
بزرگترین اشتباه زندگیم این بود که به دعوت دولت تدبیر و امید سرمایمو بردم تو بورس و خودمو به خاک سیاه نشوندم!
راستش دیروز قبل از اینکه پاسخ شما را ببینم(کم کم ناامید شدم از اینکه عزیزی پاسخ بدهد) متنی را در اظهارنامه نوشتم بدین شرح.
صاحب خانه گرامی با سلام
با توجه به شرایط کرونایی و مشکل کاری و جابجایی و با توجه به مصوبه دولت محترم اینجانب بدینوسیله اظهار مینمایم حاضر به تمدید قرارداد اجاره ملک مسکونی با مبلغ 15% (طبق مصوبه دولت) بیشتر از سال قبل هستم.
پیشاپیش از لطف و همکاری جنابعالی کمال تشکر و قدردانی را دارم.

اتفاقا دو ساعت بعد از فرستادن اظهارنامه من یک ابلاغیه-اظهارنامه برای من اومد از طرف ایشون بدین شرح
با سلام
موعد قرارداد 1400/02/03 می باشد و ودیعه 70 میلیون تومان بدون اجاره می باشد.
شایان ذکر است که به علت نیاز مبرم خودم به ملک مورد نظر و طی گفتگو با شما بنده پیشنهاد دادم مبلغ ودیعه را به شما پرداخت کنم که شما امتناع نمودید و از تخلیه ملک امتناع مینمایید لذا با ارسال این اظهارنامه به شما ابلاغ قانونی مینمایم در تاریخ 1400/02/03 ملک را تخلیه و به این جانب تحویل دهید در غیر این صورت از طریق مراجع قضایی اقدام قانونی خواهم کرد

حال سوال من این است: صرف گفتن (نیاز مبرم خودم به ملک مورد نظر) میتونه مصوبه دولت رو غیر عملی کنه یا در شورای حل اختلاف باید ثابت بشه؟؟؟
و اینکه همش تاکید میکنه تاریخ اجاره نامه بگذره روزی 200 هزارتومن از پولت کم میکنم قرارداد امضا کردی!؟؟
خودش گفت برادرم میخواد بیاد بشینه، برادرش اومد دم در گفت خودش میخواد بیاد بشینه،رفتم بنگاهش گفت شما سه سال اونجا نشستی دیگه باید بلند شی، الانم که میگه نیاز مبرم خودم!
پر حرفی کردم تنها دلیلش هم این بود که جناب آقای سهیل گالشی علی ابادی صدای منو شنید.
خدا را سپاسگزارم به وجود انسانهای شریفی همچون ایشون
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

باسلام
مصوبه ستاد ملی کرونا برای همه الزامیست و نیاز شخصی باید در دادگاه ثابت شود.