مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی تامین اجتماعی

سلام. با داشتن 28سال سابقه بیمه و 48سال سن و داشتن چندین سال سابقه شرایط سخت متناوب بعنوان اپراتور بچینگ (دستگاه بتن ساز) میتونم بازنشسته شوم ممنون

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر برای مردان 30 سال سابقه بیمه و سن 50 سال و زنان با 30 سال سابقه و 45 سال میتوانند تقاضای بازنشستگی کنند و در صورت کسری بیمه میتوانید حق بیمه را پرداخت کنید در صورت نیاز میتوانید تماس بگیرید