مشاوره حقوقی رایگان - امتناع زوجه از استرداد جهیزیه

سلام. خانم سابقم دو سال پیش رفت خونه پدرش و حدود 7/8ماهه که طلاق گرفته و ازدواج کرده. یک هفته بهش وقت دادم (اظهارنامه دادم) بیاد وسیله شو ببره اما بعد یک ماه اومد تازه میخواست همه وسیله را ببره حکم و نشونم نداد. مامور هم همراهش نبود. مخالفت کردم. دیگه هم برای وسایلش نیومده. هرچقدر تماس میگیرم جوابگو نیست. منم بیکارم. مستاجرم. میخوام برگردم خونه پدرم تو شهرستان. دوساله دارم کرایه وسایل ایشون و میدم. ندارم دیگه. بدهکارم. کرایه خونم عقب افتاده 6/7ماهه. صاحب خونه هم گیر داده خالی کنم خونشو. من چیکار کنم. بیاد ببره ولی فقط وسیله خودشو
گاهی وقتی جواب میده میگه ذره ای ازوسایلم کم نشه. خراب نشه. نشکنه....... اما نمیاد ببره
چیکار کنم از شر این وسیله ها خلاص بشم؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

شما مسیولیتی در قبال جهیزیه ایشون ندارید