مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام. هفت یا هشت سال پیش من زندان رفتم و پنجشنبه ظهر وثیقه پیدا نکردم و شنبه ظهر آزاد شدم. از من انگشت نگاری کردند و عکس گرفتند و بعد از ظهرش آزاد شدم و وثیقه گذاشتند و با جریمه تموم شد و رضایت گرفتیم. در سال 95 و در سال 98 یک پرونده در فضای مجازی داشتم و نرفتم زندان و با جریمه نقدی تموم شد. آیا برای من سابقه کیفری شده؟ برای استخدامی از من سوء پیشینه خواستند. ممنون.

پاسخ ها :

سوء پیشینه حبس سوء پیشینه در صورت رضایت شاکی سوء پیشینه برای استخدام سوء پیشینه