مشاوره حقوقی رایگان - شکایت رابطه نامشروع

سلام، وقتتون بخیر.
من یک پسر مجرد هستم که با یک خانواده دوست هستم موقعی که این خانواده به منزل بنده تشریف آورده بودند دختر این خانواده که متاهل هست من را بوسید و عکس گرفت در آن زمان مادر و برادر آن خانم در منزل بنده حضور داشتند و شاهد این ماجرا بودند و ارتباطی بین من و آن خانم نبودد
در حال حاضر عکس به دست همسر این خانم رسیده است و از قبل در حال جدایی از هم بودند و به خاطر ندادن مهریه از بنده شکایت کرده است و من را تهدید به مرگ کرده است.
با آن عکس میتواند شکایت کند و با شهادت خانواده آن خانم، قاضی چه حکمی میدهد؟
بنده میتوانم از ایشان بابت اعاده حیثیت و تهدید به مرگ بنده و فحاشی به خانواده ام و زدن تهمت شکایت کنم؟
ایشان حتی به من تهمت داشتن رابطه جنسی با همسراشان را زدند.

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. هم ایشان میتوانند شکایت کنند هم شما ولی پیشنهاد میکنم شما شروع کننده شکایت نباشید.جهت ارتباط مستقیم با اینجانب میتوانید به این صفحه مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir